Goed voorteken voor Anderlecht? Beloften spelen Standard helemaal aan flarden

17-09-2018 21:24
3

Anderlecht moet zondag thuis aan de bak tegen Standard. Opnieuw verliezen is uit den boze, maar de beloften hebben een goed voorbeeld gegeven. Zij wonnen zelfs ruim op Standard.

Het werd uiteindelijk 0-4 voor paars-wit. Bij de rust was de match al volledig gespeeld. Na amper vijf minuten werkte Yari Verschaeren het eerste doelpunt binnen. Op het kwartier was het Mohamed Bouchouari die de score verdubbelde. De veelbelovende jonge spits Jeremy Doku tekende nog voor het halfuur voor 0-3, meteen ook de ruststand.

In een overbodige tweede helft scoorde Sieben Dewaele nog vanop de stip. 0-4 was dus de eindstand. De youngsters van Anderlecht hebben dit seizoen drie wedstrijden gewonnen en twee verloren. Standard heeft nog maar één wedstrijd kunnen winnen.