Heeft Anderlecht te vroeg gevierd? Zij konden nog geen strandbal raken

Heeft Anderlecht te vroeg gevierd? "Zij konden nog geen strandbal raken"

17-09-2018 21:00
2

Anderlecht leek aan het begin van dit seizoen een gouden duo te hebben gevonden. Ivan Santini en Landry Dimata scoorden aan de lopende band, maar zijn daar plots mee gestopt.

Ook tegen Racing Genk zaten beide spitsen niet in de wedstrijd. "Anderlecht valt verder terug. Dimata en Santini vormden een koningskoppel tegen ploegen uit de onderste helft van de rangschikking, maar konden zaterdag geen strandbal raken. Dimata verhinderde zelfs de gelijkmaker in plaats van te scoren", staat te lezen op De Witte Duivel.

Enkel een sterke wintermercato kan Anderlecht nog redden, zo lijkt het volgens Colin. "Zes punten achterstand is in het play-offsysteem niets, maar dit paars-wit straalt weinig uit en ontbeert een echte Anderlecht-voetballer. Een Pozuelo zeg maar."

Ook de reactie van Hein Vanhaezebrouck was volgens Colin inspiratieloos. "De quote van de week gaat naar Vanhaezebrouck: 'Ik heb mijn spelers tijdens de rust nog gezegd dat stilstaande fases beslissend konden zijn en we incasseren een goal na een hoekschop. Ik heb dus gelijk gekregen.' Als trainer zijn zo gemakkelijk is, kunnen we allemaal solliciteren."