Anderlecht moet Spanje 'bedanken' voor mindere prestatie: Niet niks

Anderlecht moet Spanje 'bedanken' voor mindere prestatie: "Niet niks"

17-09-2018 18:46
1

Ivan Santini kende een geweldige seizoensstart bij RSC Anderlecht. Helaas voor de aanvaller ging het de laatste dagen een pak minder. Zowel bij paars-wit als bij zijn land kende Santini moeilijke tijden.

Met Kroatië verloor Santini samen met zijn landgenoten met 6-0 van Spanje. Daarna volgde een 1-0 nederlaag tegen KRC Genk. “Die 6-0-nederlaag tegen Spanje was één van de moeilijkste wedstrijden uit mijn carrière. Ik denk dat ik nog nooit zoveel achter de bal heb moeten lopen als in die match", alus de Kroaat in Gazet van Antwerpen. 

Tussen de twee matchen zaten vier dagen.  “Vooral in de tweede helft tegen Genk begon ik de vermoeidheid te voelen. Twee interlands en een topper in tien dagen tijd is niet niks. Ik geef altijd alles, dus is het maar normaal dat ik me wat moe voel. Ach, zolang ik goed kan uitrusten om klaar te zijn voor de volgende matchen, is er geen probleem."

Toch wil Santini nog niet denken aan roteren. "Ik zorg wel dat ik uitgerust ben. Ik ga niet klagen. Als de coach op mij rekent, zal ik er staan. Ik wil altijd en overal spelen en scoren."

Lees ook: Anderlecht krijgt transfertip: 'Devroe weet wat te doen deze winter'