Witsel blikt vooruit op treffen met Brugge: Morgen wordt het toch wat anders

Witsel blikt vooruit op treffen met Brugge: "Morgen wordt het toch wat anders"

17-09-2018 17:56
4

Axel Witsel keerde deze zomer terug naar de Europese velden. Dinsdag zal hij nog eens te bewonderen zijn in ons land als clubspeler. Met Borussia Dortmund komt hij in het kader van de Champions League op bezoek bij Club Brugge.

Als speler van Standard speelde Witsel al in het Jan Breydelstadion. Volgens de middenvelder valt een match in de Jupiler Pro League niet te vergelijken met een duel in het kampioenenbal. "Ik heb al veel tegen Brugge gespeeld, maar morgen wordt het toch wat anders", stelde Witsel maandag op een persconferentie.

Dortmund begint als favoriet aan de match, maar dat wil de Rode Duivel niet met zoveel woorden zeggen. "We hebben een goed team, maar ook een goede tegenstander. We zullen alles moeten geven om te winnen. Ik herinner me dat Club goede supporters heeft. Ik hoop morgen op een goede sfeer in het stadion." 


De transfer van Witsel naar Dortmund is momenteel een schot in de roos. In de Bundesliga scoorde hij al het doelpunt van de maand en met zijn club staat hij momenteel tweede in de stand met zeven op negen. Enkel Bayern – dat nog het maximum van de punten heeft – doet beter.

Lees ookWitsel maakt grote indruk in Duitsland: 'Eén van de beste ooit bij Dortmund'