Vormer weet hoe je Dortmund moet aanpakken: 'Gewoon schijt aan alles hebben'

Vormer weet hoe je Dortmund moet aanpakken: 'Gewoon schijt aan alles hebben'

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 14:53ma 17-09-2018 om 14:53

Club Brugge speelt dinsdagavond zijn eerste wedstrijd in de Champions League tegen Borussia Dortmund. Ruud Vormer is alvast optimistisch over de kansen van zijn ploeg.

"Natuurlijk heb ik er zin in. Het is de Champions League. We denken niet meer aan wat er twee jaar geleden is gebeurd. Het draait om de wedstrijd van dinsdag tegen Dortmund", vertelde de Nederlandse middenvelder tijdens een persconferentie. "We moeten gewoon proberen te winnen, drie punten pakken. Dortmund is natuurlijk een goed team. Als wij ons eigen spel spelen, maken we thuis tegen iedereen kans."

Vormer liep er ook bij tijdens de laatste Champions League-campagne van Club. "We zijn sterker dan twee jaar geleden. We gaan meer van onszelf uit en we kunnen dat. We laten dat al een heel seizoen zien. We maken kans als we ons ding blijven doen. Je moet gewoon bluf hebben, durven voetballen. Schijt hebben aan alles en proberen te scoren. Maar we zijn sterker dan twee jaar geleden. Het gevoel is beter."

"We speelden toen te afwachtend. Michel Preud'homme vertelde ook dat we meer moesten durven. We moeten gewoon van onze eigen kracht uitgaan, want voetballen kunnen we", besloot Vormer.

Lees ook: Cossey bevestigt blessure bij nieuwkomer: "De enige die niet beschikbaar is"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws