Genk is geen titelfavoriet volgens Clement: We mogen dat niet vergeten

  Genk is geen titelfavoriet volgens Clement: "We mogen dat niet vergeten"

  maandag 17 september 2018 om 13:52

  KRC Genk wordt steeds vaker naar voor geschoven als één van de kanshebbers voor de landstitel dit seizoen. Volgens coach Philippe Clement is er echter nog veel werk aan de winkel. Hij probeert de druk af te houden.

  "We zitten met veel onervaren jongens. Ik ben benieuwd hoe lang ze dit nog kunnen volhouden. We moeten nu blijven bevestigen. In de eerste plaats de voeten op de grond houden en keihard blijven werken. Alleen dan kan het wel eens een mooi seizoen worden", verklaarde Clement aan Het Nieuwsblad.

  "Maar we mogen niet vergeten dat Genk de op één na jongste selectie heeft en het zesde budget. We moeten in het begin van de competitie niet over prijzen spreken. Deze groep is het niet gewoon om dit om de drie dagen op de mat te leggen. We gaan alvast de strijd aan om in het spoor te blijven van topploegen als Anderlecht, Club Brugge en Standard. In maart of april zullen we zien of we daarin geslaagd zijn", besloot Clement.

  Plaats een reactie

  maandag 17 september 2018 om 14:06
  Eenvoud siert...
  Vind ik leuk
  Geofpurple +4035
  maandag 17 september 2018 om 14:20
  Vind dit eerder gewoon de druk perse willen weghouden. Of clement het nu graag hoort of niet. Het is uitdager nr 1 van club brugge dit jaar
  Vind ik leuk
  SD +8635
  maandag 17 september 2018 om 15:43
  Het een heeft met het ander niets re maken. Zoals Genk nu speelt mag het gerust bij de potentiele titelkandidaten gerekend worden. Begrepen Mr. Clement of moet een tekening bijgevoegd worden ?
  Vind ik leuk
  maandag 17 september 2018 om 16:14
  Genk is wel titelkandidaat maar Clement wilt de druk weghouden voor op het einde te zeggen dat ze wel titelkandidaat zijn.
  Vind ik leuk
  Vaneigens +861
  maandag 17 september 2018 om 16:43
  Wilden ze vorig jaar niet kampioen worden om hun 30-jarig bestaan te vieren?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Genk is geen titelfavoriet volgens Clement: "We mogen dat niet vergeten"