Grote problemen bij Anderlecht: Zelfs met het geldige excuus van nieuw elftal

Grote problemen bij Anderlecht: "Zelfs met het geldige excuus van nieuw elftal"

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 13:38ma 17-09-2018 om 13:38

RSC Anderlecht kreeg de voorbije drie speeldagen telkens een topper voorgeschoteld. De troepen van Hein Vanhaezebrouck pakten slechts één op negen tegen Club Brugge, Royal Antwerp FC en KRC Genk. 

"De coach van paars-wit bleef positief, maar volgens Peter Vandenbempt zijn er een paar grote problemen. "Zelfs met het geldige excuus van een volledig nieuw elftal dat moet gebouwd worden en de vele afwezigen en wissels achterin. Daar worden elke keer opnieuw fouten gemaakt", vertelde de analist op de website van Sporza.

"Het is waar dat Anderlecht soms heel erg vlot combineert, maar dat is wel ver van de goal. Voorin is er toch een gebrek aan vernuft en genie. Genk heeft dat met Pozuelo, Club heeft dat met Vanaken, Standard met - als hij in vorm is - Carcela. En de twee spitsen die furore maakten in het begin van het seizoen, Santini en Dimata, waren hoogst ongelukkig."

"En dan gaat het niet alleen over het niet meer scoren van die twee. Er komt een belangrijke week aan: Trnava donderdag Europees, Standard volgende zondag. Blijkbaar begint het volk toch al te morren. En voor je het weet staat het huis in brand. Dat is nu eenmaal Anderlecht", besloot Vandenbempt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws