Zlatan pakt uit met werelddoelpunt en denkt meteen aan... Anderlecht

Zlatan pakt uit met werelddoelpunt en denkt meteen aan... Anderlecht

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 12:48ma 17-09-2018 om 12:48

Zlatan Ibrahimovic wordt dit jaar 37, maar versleten is hij zeker niet. Voor LA Galaxy maakte hij afgelopen weekend nog een wereldgoal. Hij kreeg een staande ovatie van de fans, maar dat was niet de eerste keer.

LA Galaxy verloor wel van Toronto FC, maar de goal van Zlatan was het hoogtepunt. Zelfs de tegenstander klapte mee. Dat doet Ibrahimovic meteen denken aan een avond in het Astridpark.

"Het is niet de eerste keer dat ik een staande ovatie krijg van de tegenstander". Daarmee verwees hij naar Anderlecht, waar hij ooit vier goals scoorde in een 0-5. Hij legde dat later uit bij Uefa.tv.

“Plots kreeg ik applaus van de supporters van de tegenpartij. Ik wist niet goed hoe ik daarop moest reageren want normaal word je door de tegenpartij uitgefloten. Maar na die derde goal stond heel het stadion recht, daar was ik wel door aangedaan. Ik was heel blij en gaf hen een applaus terug. Dat was een speciaal gevoel.”

Plaats een reactie

Ku Ma +544
maandag 17 september 2018 om 13:04
Prachtig nieuws!
Vind ik leuk
Zetterberg +12302
maandag 17 september 2018 om 14:17
Ik moest ook terugdenken aan de staande ovatie van het Anderlechtpubliek toen ik de handen op elkaar zag gaan van de supporters van de tegenpartij in de VS! Lijkt me een compliment voor de supporters!
[Reactie gewijzigd op maandag 17 september 2018 om 14:17]
Vind ik leuk
maandag 17 september 2018 om 15:33
Denk dat menig 1A ploegske in de pintjesliga maar wat content zouden zijn als ze maar de helft van de ambiance van een MLS match in hun stadion kregen! om nog maar te zwijgen van verkochte stoelekes....
Enfin, toch aan de west coast :)
Ik durf gerust stellen dat de sfeer in Providence park, die van elk stadion in 1A overstijgt....(moet just zien dagge voor minuut 70 aan den toog staat als ge nog bier wilt na de match lol, zucht.... :p)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws