Vandenbempt legt de lat hoog: Dat is het minimum voor Antwerp

Vandenbempt legt de lat hoog: "Dat is het minimum voor Antwerp"

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 12:12ma 17-09-2018 om 12:12

Antwerp lijkt niet af te stoppen. Na zeven speeldagen heeft het nog altijd niet verloren. Peter Vandenbempt vindt dan ook dat het nu absoluut voor Play-Off 1 moet gaan.

Antwerp heeft vergeleken met vorig seizoen nog een flinke stap vooruitgezet, weet Vandenbempt. "Dit Antwerp staat zoveel verder dan vorig seizoen, toen het als neofiet eigenlijk zo snel mogelijk het behoud wilde verzekeren. Het ging telkens bijna uitsluitend een fysiek gevecht aan en moest dat in de tweede helft van het seizoen bekopen, waardoor het Play-Off 1 miste", klinkt het bij Sporza.

De 5-1 tegen Zulte Waregem was opnieuw een topprestatie. "Het was gisteren een statement van Antwerp. Tegelijk is Play-Off 1 eigenlijk toch een minimum, zeker als je kijkt naar de kwaliteit van deze spelerskern. Die is in evenwicht, met veel ervaring aan de top. Met Bolat, Van Damme, Opare, Refaelov en Mbokani hebben ze gewezen Belgische kampioenen rondlopen, spelers met ervaring in de Champions League. Ik denk dat de grote mannen, Paul Gheysens en Luciano D'Oniofrio, het niet voor minder dan meedoen voor Europa doen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws