Vandenbempt legt de lat hoog: Dat is het minimum voor Antwerp

Vandenbempt legt de lat hoog: "Dat is het minimum voor Antwerp"

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 12:12ma 17-09-2018 om 12:12

Antwerp lijkt niet af te stoppen. Na zeven speeldagen heeft het nog altijd niet verloren. Peter Vandenbempt vindt dan ook dat het nu absoluut voor Play-Off 1 moet gaan.

Antwerp heeft vergeleken met vorig seizoen nog een flinke stap vooruitgezet, weet Vandenbempt. "Dit Antwerp staat zoveel verder dan vorig seizoen, toen het als neofiet eigenlijk zo snel mogelijk het behoud wilde verzekeren. Het ging telkens bijna uitsluitend een fysiek gevecht aan en moest dat in de tweede helft van het seizoen bekopen, waardoor het Play-Off 1 miste", klinkt het bij Sporza.

De 5-1 tegen Zulte Waregem was opnieuw een topprestatie. "Het was gisteren een statement van Antwerp. Tegelijk is Play-Off 1 eigenlijk toch een minimum, zeker als je kijkt naar de kwaliteit van deze spelerskern. Die is in evenwicht, met veel ervaring aan de top. Met Bolat, Van Damme, Opare, Refaelov en Mbokani hebben ze gewezen Belgische kampioenen rondlopen, spelers met ervaring in de Champions League. Ik denk dat de grote mannen, Paul Gheysens en Luciano D'Oniofrio, het niet voor minder dan meedoen voor Europa doen."

Plaats een reactie

Mario_ +1816
maandag 17 september 2018 om 12:28
Dat was vanaf het begin seizoen al duidelijk.
Binnen 5 jaar meedoen voor europees prijzen werd weggelachen, maar is nu niet meer ondenkbaar.
Voetballend vermogen stilaan laten ingroeien in het fysieke spel. (alhoewel ze meteen 5 keer scoren !!)
Vind ik leuk
Kris1 +1129
maandag 17 september 2018 om 15:34
Ik heb gisteren voor het eerst met plezier naar Antwerp gekeken. Fris, snel en verzorgd voetbal. Met als absolute uitblinkers Rodrigues en Rafa. Deze Rafa was terug de speler die Club een niveau hoger kon laten spelen. Ik vind het fijn voor hem dat hij bij Antwerp zijn voetbalplezier terug vindt. Met deze ploeg is er veel mogelijk voor Antwerp, als ze zo spelen zullen ze de sympathie van de neutrale voetballiefhebbers veroveren.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws