Sterkhouder haakt af voor Dortmund, tribunezitter meteen in de basis?

Sterkhouder haakt af voor Dortmund, tribunezitter meteen in de basis?

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 10:00ma 17-09-2018 om 10:00

Club Brugge ontvangt dinsdagavond Borussia Dortmund in het kader van de poulefase van de Champions League. Voor de eerste partij in Europa wordt het meteen sleutelen voor Ivan Leko.

Blauw-Zwart kan namelijk al zeker geen beroep doen op Emmanuel Dennis, dat meldt Tomas Taecke van Het Laatste Nieuws. De Nigeriaan werd door Leko dit seizoen met succes op de rechterflank geposteerd, maar hij wordt onvoldoende fit geacht voor het Kampioenenbal.

Tegen Sporting Lokeren kreeg Krépin Diatta voor het eerst sinds zijn polsblessure speelminuten, maar hij kon niet overtuigen. Zijn vervanger, de jonge Thibault Vlietinck, deed het wel aardig. Wellicht kiest Leko op rechts voor Dion Cools, hij viel tegen Lokeren verrassend genoeg nog naast de selectie.

Centraal achteraan zit de Kroaat dan weer met een luxeprobleem. Brandon Mechelen mocht afgelopen vrijdag zijn eerste speelminuten maken dit seizoen, ten koste van Matej Mitrovic. Of Leko tegen de Borussen opnieuw voor zijn landgenoot kiest, valt nog af te wachten.

Poll

Wie moet spelen tegen Dortmund?

(391 stemmen)

Plaats een reactie

freeman +13332
maandag 17 september 2018 om 11:05
Volgens mij heeft Cools toch de meeste ervaring . En is op de flank toch ook defensief nog beter dan Diatta . Vlietinck deed het niet onaardig in zijn laatste match , maar nu niet om meteen al in de basis te staan .
Vind ik leuk
maandag 17 september 2018 om 15:50
In een ander artikel op deze site zegt men dat Dennis terug 100% dit is en hier..... wat is het nu?
Vind ik leuk
VeeDeeVee +18482
maandag 17 september 2018 om 17:07
Kan VP niet aan doen dat die journalist van HLN verkeerd is eh..
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws