'Drie onzekerheden bij Anderlecht, Trebel heeft verdere onderzoeken nodig'

'Drie onzekerheden bij Anderlecht, Trebel heeft verdere onderzoeken nodig'

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 07:40ma 17-09-2018 om 07:40

Anderlecht staat voor een belangrijke week na de matige 1 op 9 in de Jupiler Pro League. Een zege in de Europa League tegen Spartak Trnava is zeer welkom. Coach Hein Vanhaezebrouck lijkt in Slowakije echter niet over een volledig fitte selectie te kunnen beschikken.

Vanhaezebrouck moest het in de verloren topper tegen Racing Genk (1-0) al stellen zonder centrale verdediger James Lawrence en Sebastiaan Bornauw. Volgens Het Nieuwsblad staat er achter beide namen nog een vraagteken voor donderdag. De krant meldt Bornauw nog altijd last van de enkel heeft en misschien zelfs zondag de match tegen Standard moet missen. In het geval van Lawrence is het de vraag of hij mag vliegen na zijn hersenschudding.

Adrien Trebel is het derde zorgenkindje bij de Brusselaars. De Franse sterkhouder ondergaat verdere onderzoeken aan de buikspieren. ''Adrien gaat naar een specialist. Om te checken of hij op deze manier kan blijven voortvoetballen met die soms opspelende hinder aan de buikspieren'', tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Vanhaezebrouck. Mocht Trebel geen reactie krijgen, dan zou hij in principe in actie kunnen komen tegen Trnava.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws