Geen ideale aanloop naar Dortmund: 'Leko zit met een twijfelgeval'

Geen ideale aanloop naar Dortmund: 'Leko zit met een twijfelgeval'

17-09-2018 07:20
6

Kaveh Rezaei speelde vrijdagavond een zwakke match tegen Lokeren (2-1). De man van vijf miljoen euro moet vrezen voor zijn basisplaats tegen Borussia Dortmund, al heeft dat ook te maken met een lichte blessure.

''Rezaei moest gisteren de training voortijdig verlaten. Een gevolg van een trap op de knie die hij incasseerde tegen Lokeren. De kans bestaat dat de Iraniër niet fit raakt voor de match van dinsdag'', schrijft Het Nieuwsblad. Een dilemma van coach Ivan Leko lost zich zodoende mogelijk vanzelf op, want anders staat Leko voor een lastige keuze: blijft hij Rezaei het vertrouwen geven of kiest hij toch voor Jelle Vossen naast Wesley Moraes?

Club Brugge-watcher Junior Verbeeke denkt dat Vossen sowieso de voorkeur krijgt voor de openingsmatch in de Champions League. ''Het was opvallend hoe de anders zo serene Vossen na de match gestoken als een wesp reageerde. Het lijkt evident dat Leko ­morgen ingrijpt en Vossen opnieuw naast Wesley laat starten in de aanvalslinie. Dat duo leek tijdens het seizoenbegin al heel complementair. Vossen heeft ook al tien Champions League-matchen op de teller staan'', luidt de redenatie.

Lees ook: Leko verdedigt keuze voor teleurstellende Rezaei: "Ik geloof in hem"