Grijpt Vanhaezebrouck in bij Anderlecht? 'Het zal niet lang meer duren'

Grijpt Vanhaezebrouck in bij Anderlecht? 'Het zal niet lang meer duren'

Gepubliceerd: zondag 16 september 2018 om 21:19zo 16-09-2018 om 21:19

RSC Anderlecht ging zaterdag pijnlijk onderuit in Limburg. Het werd 1-0 tegen KRC Genk. Daarmee blijven de Brusselaars achter met een 1 op 9. Er lijkt verandering aan te gaan komen, zo voorspelt Het Nieuwsblad.

Zo denkt clubwatcher Jürgen Geril dat Hein Vanhaezebrouck weleens zou kunnen schuiven op het middenveld. 'De hoofdrol die Trebel in dit systeem krijgt is te zwaar', oordeelt hij.

'Gisteren functioneerde hij wel weer uitstekend als kuitenbijter en als aanjager. Laat hem lopen en duelleren: dan is hij een topper. Maar plaats een spelverdeler voor hem aan wie hij de bal soms kwijt kan. Nu neemt Trebel te veel hooi op zijn vork, je voelt dat hij zich wil bewijzen na de kritiek', klinkt het.

'Zou Sven Kums dat beter doen? Het zal wellicht niet lang meer duren voor Vanhaezebrouck dat eens gaat proberen. Kums heeft wellicht iets meer voetballend vermogen, maar zal dan wel snediger moeten zijn dan vorig seizoen. Het duo Trebel-Kums zien wij niet zo gauw terugkeren. Makarenko doet zijn job en zal niet snel uit de ploeg verdwijnen', besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws