Weiler toont veel respect voor Vanden Stock: ''Een groot meneer''

Weiler toont veel respect voor Vanden Stock: ''Een groot meneer''

Gepubliceerd: zondag 16 september 2018 om 18:20zo 16-09-2018 om 18:20

René Weiler blikte dit weekend in Het Laatste Nieuws een jaar na zijn ontslag uitgebreid terug op zijn periode bij Anderlecht. De Zwitser is teleurgesteld in de wijze waarop de zaken zijn gelopen, maar niet in Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck.

Vanden Stock nam het op voor Weiler, toen de eigen aanhang de coach zelfs bij een voorsprong begon uit te fluiten. Een boze Vanden Stock noemde de uitfluiters 'sukkeleirs'. Weiler kreeg dat destijds niet mee, maar is niet verrast aangezien hij de persoon Vanden Stock hoog heeft zitten. ''Het typeert Roger Vanden Stock wel. Een grote meneer en een goede mens. Ik heb veel respect voor hem'', looft hij de voormalige voorzitter.

Weiler, die momenteel in zijn thuisland coach is bij Luzern, zegt ook niet ontgoocheld te zijn in andere mensen bij Anderlecht. ''Ik ben de voorzitter en ook Herman Van Holsbeeck nog steeds enorm dankbaar voor de kans die ze me gegeven hebben om Anderlecht weer naar de top te brengen. En er zijn ook mensen die ik mis. Jo Van Biesbroeck, bijvoorbeeld. Gino, de baas van de pizzeria vlak bij Neerpede, of Lisa, die bij BNP Paribas werkt. Ik heb veel goede herinneringen aan mijn verblijf in België.''

Lees ook: Weiler sneert naar fans van RSCA: "Als je dat doet, ben je dom"

Lees ook: Weiler haalt uit naar Anderlecht: ''Pure chaos en achterkamertjespolitiek''

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws