Moeskroen pakt eerste punten van dit seizoen tegen KV Kortrijk

16-09-2018 16:25
6

Het noodlijdend Moeskroen heeft zijn eerste punten eindelijk gepakt. Nieuwbakken trainer Bernd Storck is zo goed begonnen bij Moeskroen en pakt meteen drie punten in zijn eerste wedstrijd.

De wedstrijd begon wat later door technische problemen in het VAR-busje. Vlak voor rust kwam Moeskroen op voorsprong. Na een overtreding van Hines-Ike op Olinga ging de bal op de stip. Dimitri Mohamed faalde niet voor Moeskroen en zette de staartploeg op voorsprong.

Uiteindelijk kwamen er nog enkele kansen in de tweede helft. De eindstand bleef zo steken op 1-0 voor de thuisploeg ondanks een kopbal van Kagelmacher op de lat in de slotminuten. Zo pakt coach Storck in zijn eerste wedstrijd meteen de eerste drie punten van het seizoen voor Moeskroen.