Ik denk niet dat de fans van Club Brugge zich tegen mij gaan keren

"Ik denk niet dat de fans van Club Brugge zich tegen mij gaan keren"

Gepubliceerd: zondag 16 september 2018 om 15:38zo 16-09-2018 om 15:38

Lior Refaelov is na liefst zeven jaar vertrokken bij Club Brugge. Hij gaat dit seizoen voor Antwerp spelen. Hoewel hij in zijn laatste seizoen nauwelijks speelde, heeft hij geen problemen met het bestuur van Club.

Er is niets gebroken tussen beide partijen, zo vertelt 'Rafa'. "Neen, dat niet. Ik heb Bart en Vincent nog gehoord na mijn eerste wedstrijd voor Antwerp. Ze hebben mij gefeliciteerd met mijn assist tegen Anderlecht. Al was dat misschien vooral omdat we punten hebben afgesnoept van hun grote concurrent. Mijn band met Mannaert en Verhaeghe is sterk. We hebben samen een mooi verhaal geschreven bij Club Brugge en dat vergeet ik nooit", vertelt hij bij Het Nieuwsblad.

Antwerp moet wel nog naar het Jan Breydelstadion komen. "Dat wordt een interessante wedstrijd. De fans van beide clubs mogen elkaar niet, maar ik verwacht niet dat het Brugs publiek zich tegen mij zal keren. Ik denk niet dat ze zullen vergeten dat ik al die jaren het beste van mezelf heb gegeven voor Club Brugge. Zoals ik nu zal doen voor Antwerp."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws