Moet Vanderhaeghe ontslag vrezen? Hij voelt wantrouwen rond zich

  Moet Vanderhaeghe ontslag vrezen? "Hij voelt wantrouwen rond zich"

  zondag 16 september 2018 om 13:45

  Yves Vanderhaeghe doet het qua resultaten niet slecht bij AA Gent, maar echt veel krediet heeft de coach niet. Dat weet ook Jacques Sys, die hem vermeldt in zijn column voor De Zondag.

  Sys weet dat Vanderhaeghe zich bij AA Gent niet veel kan permitteren, ook al boekt hij degelijke resultaten. "Yves Vanderhaeghe voelt het wantrouwen rond zich maar werkt ijverig verder. Gespannen en soms geprikkeld reagerend op vragen van journalisten. Vreemd dat trainers in alle omstandigheden de zondebok blijven", aldus Sys.

  AA Gent boekte net vier opeenvolgende zeges tegen Waasland-Beveren, Eupen, Lokeren en Cercle Brugge. Als het ook wint van STVV komt het zelfs op een mooie derde plaats, voor Anderlecht. De Europese uitschakeling tegen Bordeaux was wel een flinke opdoffer.

  Plaats een reactie

  zondag 16 september 2018 om 14:15
  Wie zijn die onnozele stokers? De kranten? Stop dat geouwehoer, aub. En laat Yves zijn werk doen. Vorig jaar heeft hij Gent vanuit de kelder naar een mooie 4° plaats gebracht. En nu is hij opeens niet meer goed? Of is het misschien omdat hij niet zo "communicatief" (lees oeverloze veelprater en de schuld op anderen stekende) is dan Hein?
  Vind ik leuk
  Brubru +3809
  zondag 16 september 2018 om 17:15
  Op een andere voetbalsite zitten er al maanden Gentsupporters om zijn ontslag te roepen...
  Vind ik leuk
  Reagens +2189
  zondag 16 september 2018 om 18:22
  In mijn ogen terecht. We hebben het geluk aan onze kant gehad de laatste 4 matchen tegen zwakke tegenstanders. Tegen Club zal duidelijk worden waar we staan en naar mijn verwachting is het antwoord ‘niet ver’. Het potentieel is er. Maar er mag ook een duidelijk systeem inkomen.
  Vind ik leuk
  Vaneigens +868
  zondag 16 september 2018 om 14:41
  Weg ermee, 1x verliezen; trainer eruit. Geduld is nergens voor nodig. Not!!! Laat Yves rustig zijn werk doen.
  Vind ik leuk
  freejazz +1162
  zondag 16 september 2018 om 15:32
  Iedere vogel zingt zoals hij gebekt is. Zo ook journalist 'Sys'.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws