Hazard komt na hattrick en glansprestatie met opvallende quote over Giroud

Hazard komt na hattrick en glansprestatie met opvallende quote over Giroud

16-09-2018 08:46
5

De beste voetballer van de Premier League en, volgens sommigen, momenteel zelfs van de wereld? Eden Hazard. De Rode Duivel blinkt in zijn vel en rolt elke defensie simpelweg op. Tussen alle dankbetuigingen door heeft hij echter zelf lof voor ... Olivier Giroud.

De Fransman is de vaste spits van Chelsea FC geworden en de chemie met Hazard spat ervan af. Beide heren zoeken mekaar voortdurend op op het veld, wat al resulteerde in vijf competitietreffers voor onze landgenoot. 

Die cijfers ontlokten een straffe quote van Hazard. "Giroud is waarschijnlijk de beste targetspits ter wereld", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de sterspeler van The Blues. "Het is een genot om met hem te spelen."

Een opvallende uitspraak, zeker na het WK van deze zomer. De Franse aanvaller kroonde zich weliswaar tot wereldkampioen in Rusland (ten koste van de Rode Duivels, helaas), maar kreeg heel wat hoongelach over zich heen. Giroud trapte immers geen enkele keer op doel gedurende het toernooi en wist dan ook, logischerwwijze, niet te scoren.