Vanhaezebrouck is verrassend positief na verlies: Beste match van het seizoen

Vanhaezebrouck is verrassend positief na verlies: "Beste match van het seizoen"

Gepubliceerd: zaterdag 15 september 2018 om 23:50za 15-09-2018 om 23:50

Anderlecht wist voor het eerst in twintig jaar geen punten te sprokkelen op het veld van KRC Genk in de reguliere competitie. Ondanks de nederlaag was Hein Vanhaezebrouck toch gematigd positief.

"Eigenlijk verdiende geen enkele ploeg te verliezen vandaag", reageerde hij bij Play Sports. Het werd toch een nederlaag, na een doelpunt op een stilstaande fase. "Ik had tijdens de rust nog gezegd dat de stilstaande fases belangrijk gingen zijn. Enkele minuten later scoren zij dan na een stilstaande fase", zegt hij.

"Iets later maken wij een doelpunt, ook op een stilstaande fase. Wij halen die bal er dan zelf uit (Makarenko kon de bal bijna in doel werken, maar zijn poging belandde op Landry Dimata, die op de doellijn stond). Dat is jammer. We hebben nochtans heel wat kansen gecreëerd met enkele fantastische voorzetten van Saelemaekers, maar die gaan dan niet binnen", aldus Vanhaezebrouck.

"Ik denk zelfs dat we vandaag onze beste match van het seizoen spelen, want ik heb heel veel goede dingen gezien. Als we zo spelen tegen Antwerp dan winnen we die wedstrijd nooit. Ook vandaag weer hadden de punten anders verdeeld kunnen worden, maar voorlopig valt het geluk niet naar onze kant", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws