Waasland-Beveren en Eupen zorgen voor zoutloze partij zonder winnaar

15-09-2018 21:57

Waasland-Beveren heeft alweer niet weten te winnen in de competitie. Ook tegen KAS Eupen liep het fout af. In eigen huis raakten de Waaslanders niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

De thuisploeg was op zoek naar de eerste zege van het seizoen. KAS Eupen leek het perfecte slachtoffer te gaan worden. Al was er na 45 minuten niet meteen ploeg die aanspraak maakte op winst.

Zowel Davy Roef als Hendrik Van Crombrugge kenden eigenlijk een helft zonder al te veel werk. Het gevolg was dan ook een scoreloos gelijkspel tot de rust. De tweede moest en kon alleen maar beter worden.

Die beterschap kregen we toch niet meteen te zien. Na de pauze bleef het wachten op een eerste echt grote kans. Die kwamen er uiteindelijk toch nog voor Waasland-Beveren, onder andere voor Badibanga. Een doelpunt? Dat bleef uit. Het werd dan ook 0-0.