KV Oostende weet in extremis nog punt uit de brand te slepen tegen Cercle

15-09-2018 21:49
1

KV Oostende is er niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden. Beide ploegen konden niet echt overtuigen, met amper doelpunten. Het werd 1-1.

Het was een wedstrijd waarin beide ploegen de punten goed konden gebruiken. Dat was er niet echt aan te zien. Beide ploegen speelden een goed georganiseerde wedstrijd. Doelpunten waren er in een flauwe eerste helft dan ook niet te zien, al zette Cercle Brugge KVO-doelman Ondoa wel het meest aan het werk.

Het bleef voor de twee ploegen bijzonder moeilijk om de defensie van de tegenstander te ontwrichten. Toch was het Cercle Brugge dat voor het meeste gevaar bleef zorgen. Zoals eerder dit seizoen al bleek heeft KVO het aanvallend bijzonder moeilijk om te scoren.

Twintig minuten van tijd was het dan toch zover voor de bezoekers. Kapitein Benjamin Lambot wist een voorzet van Mercier in doel te koppen. Het zag er niet al te best uit voor KVO, dat dringend moest scoren. Daar slaagde Richairo Zivkovic bijna in. Zijn poging werd echter van de lijn gekeerd.

Daar bleef het niet bij, want in extremis werd dan tóch die gelijkmaker gescoord door Kevin Vandendriessche. Dat werd uiteindelijk ook de eindstand.