Refaelov komt met verrassende onthulling over interesse: ''Zij wilden mij ook''

Refaelov komt met verrassende onthulling over interesse: ''Zij wilden mij ook''

Gepubliceerd: zaterdag 15 september 2018 om 10:33za 15-09-2018 om 10:33

Lior Refaelov koos er na 7 jaar en 238 matchen voor om Club Brugge te verlaten voor Royal Antwerp FC. Het was al bekend dat Standard ook serieuze interesse had, maar nu blijkt dat zelfs KV Oostende zich in de strijd mengde. Refaelov komt zelf met deze verrasende onthulling.

''Ik kon ook naar KV Oostende, maar dit project sprak me meer aan'', vertelt de 32-jarige Israeliër aan Het Laatste Nieuws. Refaelov voelde zich gelijk aangetrokken tot Antwerp. ''De gebouwen, onze kleedkamers, de trainingsvelden, de nieuwe tribune, alles is op topniveau, ik hoop dat onze sportieve groei even vlot verloopt. Al weten we ook dat dit een groeiproces is dat je niet in één seizoen kunt afronden."

Refaelov is dan ook van plan om langer dan één jaar op de Bosuil te blijven. ''Het moest snel gaan, daarom hebben we beslist om het voorlopig op één jaar te houden. Maar het is zeker mijn intentie om hier langer te blijven. Je merkt aan alles dat Antwerp 'in volle beweging is'. Die ambitie voelde ik al in de eerste gesprekken met Luciano D'Onofrio. Daarom heb ik ook voor Antwerp gekozen'', besluit de spelmaker.

Plaats een reactie

Fie +287
zaterdag 15 september 2018 om 11:06
Heel verrassend vind ik dit toch niet. Er zouden veel ploegen blij zijn met dit soort speler.
Vind ik leuk
zaterdag 15 september 2018 om 11:29
Dus kort gezegd : Antwerp gaf het beste contract.
Vind ik leuk
DirkRAFC1 +1178
zaterdag 15 september 2018 om 11:35
Dat zou wel eens het geval kunnen zijn aangezien KVO nog met tal van zware contracten zat/zit en Refaelov waarschijnlijk ook niet voor een appel én een ei komt spelen, ongeacht hoe mooi "het project" van een club ook mag zijn.
Vind ik leuk
1880 +444
zaterdag 15 september 2018 om 12:09
Maar ja, zo is t leven nu eenmaal. Pecg voor de harnalen vd koninklijke badstede. Gij is van ons! 👊😉
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws