Besef bij Club Brugge: Het was werkelijk met de hakken over de sloot

Besef bij Club Brugge: "Het was werkelijk met de hakken over de sloot"

15-09-2018 07:40
9

Club Brugge moest vrijdag heel diep gaan om Sporting Lokeren te verslaan. Uiteindelijk haalde Blauw-Zwart het met 2-1. Diep in de blessuretijd scoorde Jelle Vossen vanaf de stip het beslissende doelpunt.

"Heel veel opluchting voelde ik toen die bal tegen de netten ging", stelde Vossen op de website van Club Brugge. "We speelden tegen een heel stug Lokeren en met een Club die niet op z’n best was, dus was het bijzonder moeilijk vanavond om de drie punten hier te houden. Toch ben ik dolblij dat ik vanop de stip kon scoren en hiermee mijn steentje wist bij te dragen aan de 19 op 21 die we daardoor hebben behaald."

Nadat de strafschop werd gefloten, greep de VAR in. De ref moest naar de beelden gaan kijken. "Het was natuurlijk niet evident om de zenuwen onder controle te houden bij die penalty, maar het was kwestie van de zenuwen in bedwang te houden, ondanks het feit dat de scheidsrechter lang wachtte op aanvraag van de VAR om de penalty te fluiten. 2-1 i.p.v.1-1 maakt een hemelsbreed verschil en zeker met de aankomende Champions League van komende dinsdag in ons achterhoofd. Vooraf hadden we afgesproken dat we zeker dit duel moesten winnen, maar het was werkelijk met de hakken over de sloot, dat was wel duidelijk."