Mol bij Premier League-hekkensluiter: opstelling lekt al zestig keer op rij uit

Mol bij Premier League-hekkensluiter: opstelling lekt al zestig keer op rij uit

14-09-2018 22:42

Een opmerkelijke situatie bij Premier League-hekkensluiter West Ham United. Manager Manuel Pellegrini zag dat zijn opstelling al meerdere keren op rij voortijdig uitlekte. Toch maakt de Chileen zich naar eigen zeggen niet al te druk.

Het Twitter-account @exwhuemployee onthult voor iedere wedstrijd de juiste opstelling. West Ham, dat na vier duels nog met lege handen staat, probeert te achterhalen wie het lek is, maar vermoedt dat iemand op het trainingscomplex iets te loslippig is.

Engelse media schreven dat Pellegrini behoorlijk gefrustreerd is door de situatie. "Dat is niet waar, ik ben er niet boos om", laat Pellegrini weten aan onder meer The Guardian. "Bij elk team waar ik heb gewerkt oefenen we een dag voor de wedstrijd op de standaardsituaties. Alle spelers weten daardoor een dag voor de wedstrijd wie speelt en wie niet."

"Ik houd de opstelling niet geheim tot drie, vier uur voor de wedstrijd", vervolgt Pellegrini. "We werken hier iedere dag dus er zijn genoeg redenen te bedenken hoe mensen de opstelling al kennen. Ik heb geen idee wie de mol is en maak me er niet druk om. Ik maak me alleen zorgen over de drie punten."