Fans van Club Brugge leggen lieveling Vanaken extra in de watten

  Fans van Club Brugge leggen lieveling Vanaken extra in de watten

  vrijdag 14 september 2018 om 17:34

  Het zij tegenwoordig heel mooie dagen voor Hans Vanaken. De middenvelder maakte zijn debuut voor de Rode Duivels én zette zijn handtekening onder een contractverlenging bij Club Brugge. Ook bij de fans worden zijn goede prestaties gewaardeerd.

  Zo werd Vanaken door de supporters tot speler van de maand verkozen. Hij kon in de eerste maand van de competitie de supporters enorm bekoren. Hij won met maar liefst 44% van de stemmen.

  De middenvelder is alvast goed begonnen aan het nieuwe seizoen. In zeven wedstrijden was hij al goed voor twee doelpunten en vijf assists. Als hij die lijn kan doortrekken, zou de middenvelder binnenkort ook weleens de Gouden Schoen in de prijzenkast kunnen plaatsen.

  Plaats een reactie

  Lodecol13 +1926
  vrijdag 14 september 2018 om 18:05
  ik denk met zijn nieuw en verbeterd kontrakt, zijn spel er nog zal op vooruitgaan, dan ook zijn status omhoog gekrikt door cap bij RD gaan we nog mooie dingen van hem te zien krijgen bij club
  Vind ik leuk
  vrijdag 14 september 2018 om 18:16
  ik denk niet hij beter zal spelen door een verbeterd en verlengd contract;maar door de trainingen bij de RD en zijn invalbeurt kan hij wel een boost krijgen
  Vind ik leuk
  freeman +11549
  vrijdag 14 september 2018 om 18:38
  Het kan hem alleen nog maar sterker maken !
  Hans is een Club Boy !
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws