'Ik vind De Bruyne gewaagd aan Modric, vergeet niet dat hij 6 jaar jonger is'

'Ik vind De Bruyne gewaagd aan Modric, vergeet niet dat hij 6 jaar jonger is'

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 14:57vr 14-09-2018 om 14:57

Luka Modric kon op het voorbije WK de Gouden Bal winnen en is één van de topfavorieten om de Ballon d'Or in de wacht te slepen. Topscout Piet de Visser vindt echter dat één Rode Duivel zeker even goed is als de Kroaat.

Volgens hem moet Kevin De Bruyne zeker niet onderdoen voor de speler van Real Madrid. "Ik vind ze heel sterk aan elkaar gewaagd", zegt de Nederlander in Het Nieuwsblad.

De topscout, die onder andere voor Chelsea heeft gewerkt, gelooft dan ook dat De Bruyne in de toekomst beter kan worden dan Modric nu is. "Nu zet ik ze nog naast elkaar, maar vergeet niet dat De Bruyne zes jaar jonger is", besluit hij.

Modric speelt inmiddels al sinds 2012 voor Real Madrid, waarmee hij vier keer de Champions League won en één keer Spaans kampioen werd. Kevin De Bruyne werd tot dusver één keer Engels kampioen met Manchester City.

Plaats een reactie

Daydreamer +7018
vrijdag 14 september 2018 om 15:34
Ik ben geen De Bruyne fan (Hazard liefhebber) maar vind Modric heus niet beter dan De Bruyne! Is volgens mij een beetje gehyped tijdens het WK... Moest Kroatië er in de halve finales zijn uitgegaan sprak volgens mij niemand over Modric!
Vind ik leuk
pie_111 +387
vrijdag 14 september 2018 om 15:53
Ik denk wel dat Modric een onderschatte speler is... verricht ook veel werk zonder bal, hij maakt het voetballen voor anderen beter zonder echt op te vallen.
Al vind ik de vergelijking met De Bruyne raar want hij is aanvallender ingesteld dan Modric.
Vind ik leuk
vrijdag 14 september 2018 om 17:15
dat is appels met peren vergelijken die 2 zijn totaal verschillend
Vind ik leuk
Vlad +4965
vrijdag 14 september 2018 om 17:59
Modric zwaar overroepen speler, De Bruyne én Hazard veel beter, mar er heerst nu eenmaal een bepaald favoritisme voor spelers uit bepaalde clubs....heeft niets meer met individuele voetbalkwaliteit te maken
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws