Ferrera blij met terugkeer van pechvogel: Zorgt voor rust achterin

Ferrera blij met terugkeer van pechvogel: "Zorgt voor rust achterin"

15-09-2018 07:20

Zaterdag staat Waasland-Beveren – KAS Eupen op het programma. Voor Valtteri Moren wordt dat mogelijk een bijzondere match. Na maanden blessureleed is hij eindelijk weer fit bevonden voor de strijd. Dat meldt Mich Vergauwen van Het Laatste Nieuws. 

Yannick Ferrera maakte vrijdag zijn selectie bekend voor de match tegen Eupen. Voor de eerste keer dit seizoen zit Moren bij de groep. De afgelopen maanden lag hij geblesseerd in de lappenmand.

De Fin begon sterk aan vorig seizoen. Zijn contract op de Freethiel werd in november zelfs nog verlengd. Daarna ging het snel bergaf met Moren. Eerst werd bij hem eind december van 2017 diabetes vastgesteld. Toen hij in maart eindelijk weer kon spelen, liep het mis op de eerste speeldag van Play-OFf 2. Tegen KV Kortrijk viel hij na een kwartier uit. Nadien speelde hij geen officiële match meer.

Update 15/09, 07.20: Tegenover Het Nieuwsblad heeft Yannick Ferrera gereageerd op de selectie van Moren. "Valtteri heeft voor het eerst vijftien dagen op rij blessurevrij kunnen trainen", stelt de trainer van de Waaslanders. "Met zijn ervaring en kwaliteit kan hij voor rust zorgen achterin."