De Sutter zucht: Ja, het voetbal is veranderd”

De Sutter zucht: "Ja, het voetbal is veranderd”

Gepubliceerd: donderdag 13 september 2018 om 22:03do 13-09-2018 om 22:03

Wie nog een spits nodig heeft, kan Tom De Sutter bellen. De voormalige Rode Duivel zoekt immers nog naar een club. De voorbije jaren maakte hij veel mee. In De Morgen lucht hij zijn hart.

De voorbije maanden werd het duidelijk dat Peter Maes niet meer op hem rekende bij Lokeren. Uiteindelijk werd zijn contract verbroken. "Een voetballer is een wegwerpproduct", klinkt het in de krant. "Ja, het voetbal is veranderd."

De Sutter speelde in Eerste Klasse voor Cercle Brugge, RSC Anderlecht en Club Brugge. Verder was hij ook nog even aan de slag in Turkije bij Bursaspor. Hij maakte dus heel wat mee. "Het is altijd al hard geweest, maar ik heb het de voorbije jaren toch nog harder zien worden. Er is meer geld in omloop. En waar geld zit, wordt soms over lijken gegaan."

Lees ook'De Sutter slaat aanbieding af en lijkt daarmee keuze te hebben gemaakt'

Poll

Kan De Sutter het niveau van 1A nog aan?

(437 stemmen)

Plaats een reactie

donderdag 13 september 2018 om 22:17
"Een voetballer is een wegwerpproduct" als je niet voldoende presteert wel... Wie top is en een transfer wil forceren stuurt zijn kat naar de training en dan is het contract en de club het wegwerpproduct...
Vind ik leuk
Garland +5369
donderdag 13 september 2018 om 22:28
Inderdaad, het mes snijdt aan twee kanten.
Vind ik leuk
vrijdag 14 september 2018 om 01:37
Altijd maar klagen en nooit eens zichzelf in vraag stellen , hoe dikwijls viel er niet te zien dat er geen focus en inzet was , dan moet je toch ook eens bij jezelf te rade durven gaan , zet ik me nog wel genoeg in , of is het niveau te hoog geworden voor mij , zelfs een deschacht of buffel die ouder zijn toonden meer inzet , hij slenterde over het veld .
Vind ik leuk
mapolean +1069
vrijdag 14 september 2018 om 07:36
Toen hij naar Turkije vertrok voor (te) veel geld, en vervolgens naar Lokeren ging voor (te) veel geld, hoorden we hem daar niet over klagen...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws