Vooruitblik op Brugge – Lokeren: “Voor mij is het morgen ook al Champions League

Vooruitblik op Brugge – Lokeren: “Voor mij is het morgen ook al Champions League"

Gepubliceerd: donderdag 13 september 2018 om 18:21do 13-09-2018 om 18:21

Club Brugge begint vrijdag als fiere leider aan speeldag zeven de Jupiler Pro League. Volgende week moet het dan weer voor de eerste in actie komen in de Champions League. Tijdens een persconferentie had Ivan Leko het over de komende drukke weken voor Blauw-Zwart.

"Je moet schakelen tussen spelen met Hazard en Modric naar spelen tegen Lokeren in de Jupiler Pro League. Dat isd en gevaarlijke situatie", aldus Leko waarschuwend mee. "We zijn trots op onze internationals, maar moeten nu focussen op de volgende match met de jongens die het meest klaar zijn."

De trainer van Club Brugge wil Lokeren niet onderschatten. "Ik wil morgen zien hoe serieus en stabiel we als ploeg kunnen zijn. Naast de interlands waren er ook de nieuwe contracten, onze koppositie. Dat is allemaal goed nieuws, maar het creëert ook een gevaarlijke situatie. Voor mij is het morgen ook al Champions League."

Lees ookLeko is fier op drietal sterkhouders: ''Beloning voor de hele werking van Club''

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

(178 stemmen)

Plaats een reactie

freeman +14172
donderdag 13 september 2018 om 18:37
Zoals steeds, iedere match dient gespeeld te worden . Het resultaat wordt dan ook dikwijls bepaald door kleine details . Maar als leider dient hoe dan ook een positief resultaat neergezet te worden tegen de " kleinere " ploegen ....
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws