'FC Barcelona krijgt voorrang op imponerende international van Atlético Madrid'

'FC Barcelona krijgt voorrang op imponerende international van Atlético Madrid'

Gepubliceerd: donderdag 13 september 2018 om 17:43do 13-09-2018 om 17:43

Van een definitieve transfer is geen sprake, maar FC Barcelona hééft de mogelijkheid om Saúl Ñiguez over te nemen van Atlético Madrid. Dat meldt El Mundo Deportivo donderdag.

Saúl (23) is al jaren een vaste waarde in Madrid en staat al op het lijstje van Barcelona sinds de overstap van David Villa naar Atlético in 2013. Als onderdeel van die transfer bedong de Catalaanse grootmacht de eerste optie op Saúl. Die afspraak is volgens El Mundo Deportivo nog steeds geldig zolang hij speler van Atlético is.

Barcelona wordt als eerste op de hoogte gesteld als Atlético een bod ontvangt op Saúl. Kiest Barça ervoor om de geboden transfersom te evenaren, dan zijn de Madrilenen verplicht om voorrang te verlenen aan de Catalanen.

De kwaliteiten Saúl worden nog altijd 'erg gewaardeerd' in Camp Nou, schrijft MD. De twaalfvoudig international van Spanje wordt scherp in de gaten gehouden door Barça-scouts, al liggen meer clubs op de loer. Real Madrid, Manchester United, Manchester City en Paris Saint-Germain hebben ook interesse.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws