Het Belang van Limburg waarschuwt Lukaku: ''Hij gaat daar spijt van krijgen''

Het Belang van Limburg waarschuwt Lukaku: ''Hij gaat daar spijt van krijgen''

13-09-2018 15:15
14

Romelu Lukaku deed na het WK veel wenkbrauwen fronsen door aan te kondigen dat het EK van 2020 zijn laatste kunstje bij de Rode Duivels zal zijn. Kristof Liberloo, chef sport bij Het Belang van Limburg, denkt dat de topschutter aller tijden spijt krijgt als hij zijn woord houdt.

"We geloven nooit dat Romelu Lukaku op zijn 27ste écht afscheid zal nemen van de Rode Duivels. Mocht het toch zo zou zijn, dan zou dat een enorm gemist betekenen. Hij zal daar spijt van krijgen, daar zijn we van overtuigd'', schrijft Liberloo. ''Niemand bij de Rode Duivels toont zoveel zegedrang als de bonkige aanvaller.''

"Lukaku besterft het al dat hij tijdens het WK 2022 thuis in zijn luie zetel zou zitten en een Rode Duivel in Qatar de ene open kans na de andere zou zien missen. Vooral omdat hij tijdens het volgende WK 29 jaar zal zijn. Op de top van zijn kunnen dus. En tegen dan misschien alom geprezen door echt iedereen in België", hoopt Liberloo de spits van Manchester United nog op andere gedachten te brengen.

Lees ook: Het einde voor Lukaku? Ploegmaats in koor: "We hebben eens goed gelachen"