'Fan' Neville: 'Manchester United is prima af zonder jou, maak je geen zorgen'

'Fan' Neville: 'Manchester United is prima af zonder jou, maak je geen zorgen'

Gepubliceerd: donderdag 13 september 2018 om 13:20do 13-09-2018 om 13:20

Gary Neville voorspelt een slecht seizoen voor Manchester United. The Red Devils gaan volgens hem niet met de landstitel aan de haal, maar eindigen op de derde of vierde plek.

"Ik hoop nog steeds dat ze op de een of andere manier een uitdaging aan kunnen gaan die iedereen verstoort", vertelt Neville aan The Times. "Als ze mee kunnen blijven doen tot januari en misschien en of twee verdedigers kunnen halen maken ze een kans, maar ik betwijfel het. Ik denk dat United derde of vierde wordt."

Pogba mag weg
Neville heeft ook zijn mening klaar als het over Paul Pogba gaat. De Fransman is een van de meest besproken spelers van United, vooral nadat een zomerse transfer niet doorging. "Als analist zou ik zeggen dat het een geweldige speler is, maar dat ik meer zekerheid en leiderschap wil zien. Als fan zou ik zeggen dat niemand groter is dan de club en dat ik niet geïnteresseerd ben in mensen die om zich heen kijken."

"Dus Paul, als je ergens anders wilt spelen, laten we zorgen dat dat gaat gebeuren", zou Neville zeggen als fan. "Manchester United is prima af zonder jou, maak je maar geen zorgen. Als eigenaar zou ik doen wat United doet op dit moment: zeggen dat hij niet te koop is. Ze moeten hun aanwinst verdedigen, maar stiekem willen ze een deal sluiten omdat ze hun honderd miljoen terug willen."

"Als ik in de kleedkamer zou zitten en hem persoonlijk advies moest geven, zou ik zeggen: Paul, het is duidelijk dat je ergens anders wilt spelen, maar wees professioneel. Word niet iemand die gezien wordt als passant of muiter. Dat hoef je niet te doen. Je kunt er dus op vier manieren naar kijken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Op welke plaats eindigt Manchester United dit seizoen?

(116 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws