'Inter speelt in op vertrek Perisic en kijkt rond in Eindhoven: 35 à 40 miljoen'

'Inter speelt in op vertrek Perisic en kijkt rond in Eindhoven: 35 à 40 miljoen'

13-09-2018 09:14
1

Internazionale heeft een oogje op PSV-topschutter Hirving Lozano, meldt het Italiaanse Tuttosport donderdagochtend. De Nerazzurri houden alvast rekening met een vertrek van WK-finalist Ivan Perisic en twijfelen naar verluidt tussen twee mogelijke opvolgers: de Mexicaan en Manchester United-aanvaller Anthony Martial.

Lozano heeft tijdens zijn eerste seizoen in Eindhoven en op het WK in Rusland grote indruk gemaakt. Chucky kwam ruim een jaar geleden voor een basisbedrag van acht miljoen euro naar het Philips Stadion, maar de Italiaanse krant schat in dat de PSV-aanvaller inmiddels 35 à 40 miljoen euro moet kosten. Martial daarentegen loopt na dit seizoen uit zijn contract en lijkt zijn verbintenis niet te willen verlengen zolang manager José Mourinho de scepter zwaait op Old Trafford. De Fransman heeft echter veel minder wedstrijdritme dan Lozano.

De PSV-aanvaller werd gedurende de hele zomer in verband gebracht met een vertrek uit Eindhoven, maar speelt nog steeds in het rood-wit. De regerend landskampioen haalde bovendien zijn goede vriend Erick Gutierrez naar het Philips Stadion. Eerder deze week dook er een bericht op dat Real Madrid Lozano volgt: De Koninklijke zou scouts op pad sturen om Lozano te bekijken tijdens het Champions League-duel tussen FC Barcelona en PSV.