Hij gaat vertrekken, omdat Juventus 120 miljoen euro voor hem wil hebben

"Hij gaat vertrekken, omdat Juventus 120 miljoen euro voor hem wil hebben"

13-09-2018 07:15
3

Paulo Dybala staat voor een vertrek bij Juventus. Dat denkt Palermo-voorzitter Maurizio Zamparini, die verwacht dat de aanvaller zijn heil zoekt in Spanje of Engeland.

Dybala startte in de Serie A-opener van Juventus tegen Chievo Verona in de basis, maar speelde een week later niet tegen SS Lazio en mocht tegen Parma slechts tien minuten meedoen. Zamparini, die de 24-jarige Argentijn in 2015 voor veertig miljoen euro verkocht aan Juventus, vindt Juve-trainer Massimiliano Allegri niet de goede trainer voor Dybala.

"Elke keer dat hij niet in de basis staat, moet ik huilen", vertelt Zamparini aan RMC Sport. "Hij zit op de bank vanwege Allegri. Twee jaar geleden zei ik al tegen Paulo: ga naar Spanje, blijf niet in Italië. Je ziet wat ervan gekomen is."

Zamparini is ervan overtuigd dat Dybala in januari een transfer maakt. "Hij gaat vertrekken, omdat Juventus 120 miljoen euro voor hem wil hebben. Ik denk dat Paulo naar Spanje gaat, maar hij heeft ook aanbiedingen van Engelse clubs." In het verleden werden FC Barcelona en Manchester United regelmatig gelinkt aan Dybala.