'De Sutter slaat aanbieding af en lijkt daarmee keuze te hebben gemaakt'

'De Sutter slaat aanbieding af en lijkt daarmee keuze te hebben gemaakt'

13-09-2018 10:38
1

Tom De Sutter zit momenteel zonder ploeg nadat zijn contract bij Sporting Lokeren werd ontbonden. De aanvaller denkt echter nog niet aan zijn voetbalpensioen en hoopt aan de slag te kunnen in West-Vlaanderen.

"Ik wil mijn carrière in elk geval op een mooie manier afsluiten. Kunnen eindigen bij Cercle als 'Brugse verankering' zou fantastisch zijn, op de plaats waar het voor mij is begonnen en ook nog eens op driehonderd meter van mijn huis", vertelde De Sutter tijdens een interview met Sport/Voetbalmagazine.

"Dan moet je wel rekenen dat je soms op de bank kunt komen te zitten om voorrang te geven aan jonge jongens die je mee moet helpen opleiden. Ga je daarentegen naar Roeselare, dan is het om elke wedstrijd te spelen", besloot de ex-speler van onder andere RSC Anderlecht en Club Brugge.

Lees ook: "Ik beken: dat deed pijn toen ik Club Brugge kampioen zag worden"
Lees ook: De Sutter moet overleven in harde voetbalwereld: "Wordt over lijken gegaan"

Update 13/09, 10.38: De kans dat De Sutter terugkeert bij Cercle Brugge is klein. Het Nieuwsblad weet te melden dat hij een aanbod van De Vereniging heeft afgeslagen, omdat hij daar mogelijk te weinig aan spelen toekomt. Als gevolg heeft Roeselare nu veruit de beste papieren om de transfervrije spits vast te leggen.