Eén Rode Duivel stak erboven uit tegen IJsland: Hij blijft op een wolk spelen

Eén Rode Duivel stak erboven uit tegen IJsland: "Hij blijft op een wolk spelen"

12-09-2018 23:12
1

De Rode Duivels wonnen dinsdagavond hun eerste wedstrijd in de UEFA Nations League op het veld van IJsland met 0-3. Romelu Lukaku maakte twee doelpunten, maar volgens Peter Vandenbempt was Eden Hazard dé grote uitblinker.

"Je zag de klasse van Eden Hazard, die op een wolk blijft voetballen", vertelde de analist bij Radio 1. "Hij blijft de nationale ploeg bij de hand nemen en blijft acties maken. Het was niet zijn beste wedstrijd, maar hij was toch alweer bij de beteren."

"En de doelpunten van Romelu Lukaku blijven fenomenaal. In niet eens 80 interlands scoorde hij nu al 43 keer. Ik vond het ook een redelijk opvallende wedstrijd van Youri Tielemans. Er zat wat afval in zijn spel, maar hij klopt almaar luider op de deur van de nationale ploeg."

"Hij is nu basisspeler door de afwezigheid van De Bruyne, maar hij is zeker een wissel op de redelijk nabije toekomst. Dries Mertens was ook weer zichzelf met dreiging en Thomas Meunier profiteert van het feit dat hij door de blessure van Dani Alves weer titularis bij PSG is", besloot Vandenbempt.