Ik moest door Van Holsbeeck blijkbaar doorgaan voor de slechterik

"Ik moest door Van Holsbeeck blijkbaar doorgaan voor de slechterik"

Gepubliceerd: woensdag 12 september 2018 om 15:49wo 12-09-2018 om 15:49

Fabrice N'Sakala kende geen al te beste periode bij paars-wit. De flankspeler werd er meermaals van beschuldigd zich niet professioneel te gedragen. Dat weerlegt de linksachter.

Zo werd N'Sakala eens zwaar beboet na een vermeend avondje uit. "Ik woonde in die periode samen met Steven Defour. Zijn beste vriend Nabil, die bij Levante voetbalde, was voor de kerstperiode naar België gekomen en ik had hem gedurende vier dagen mijn auto geleend", zegt N'Sakala.

"Toen mijn auto op 26 of 27 december geflitst werd, zat hij achter het stuur. De boete werd naar de club gestuurd en ik heb meteen de hele situatie uitgelegd. Iedereen, Herman (Van Holsbeeck) incluis, was dus op de hoogte dat ik niet reed", legt hij uit in Sport/Voetbalmagazine.

Volgens N'Sakala werd hij bij zijn vertrek dan ook geflikt door Van Holsbeeck. "Ik begrijp niet waarom hij maanden later naar de pers is gestapt met dat verhaal. Het versterkte alleen maar mijn imago van bon vivant. Ik moest blijkbaar doorgaan voor de slechterik", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws