'Raiola en ik hebben besloten dat we hem verkopen bij een bod van 200 miljoen'

'Raiola en ik hebben besloten dat we hem verkopen bij een bod van 200 miljoen'

Gepubliceerd: dinsdag 11 september 2018 om 20:19di 11-09-2018 om 20:19

SSC Napoli is niet bereid om Lorenzo Insigne voor een appel en een ei te laten vertrekken. De Italiaan heeft een behoorlijk prijskaartje: 200 miljoen euro.

"Hij heeft een symbolische afkoopsom", zegt Napoli-voorzitter Aurelio de Laurentiis tegen Corriere dello Sport. "Mino (Raiola, red.) en ik hebben besloten dat we hem verkopen bij een bod van 200 miljoen. Het is geen overeenkomst die op papier staat, maar een mondelinge. 200 miljoen, is dat duidelijk?"

Ondanks dat Napoli al een keer verloren heeft in de Serie A, blijft De Laurentiis vertrouwen houden in Carlo Ancelotti. "Ik geloof in hem en wilde hem erg graag. Ik vertrouw hem. Hij heeft veel ervaring en zal me nooit met zijn werk bemoeien, wat er ook gebeurt. Ik heb hem de sleutels van Napoli gegeven. Hij en mijn zoon Eduardo hebben nu leiding over de club."

De Laurentiis wilde ook kort reageren op het vertrek van Maurizio Sarri, die niet geruisloos is vertrokken bij Napoli. "Het is een verhaal zonder einde. Hij heeft dingen gezegd die niet waar zijn, maar deze keer wil ik niet reageren. Dan wordt het een eindeloos drama. Ik ben blij met Ancelotti en heb niet meer Sarri gesproken sinds hij is vertrokken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws