Niet iedereen in Spanje wild van Courtois: Zou bij ons niet in de basis staan

Niet iedereen in Spanje wild van Courtois: "Zou bij ons niet in de basis staan"

11-09-2018 10:44
5

Diego Simeone en Thibaut Courtois werkten ooit succesvol samen bij Atlético Madrid. Nu onze landgenoot voor rivaal Real Madrid speelt, is Simeone plots een pak minder fan van de doelman.

Na het vertrek van Courtois bij Atlético ging die club verder met Jan Oblak. De voorbije jaren bewees ook deze doelman zijn klasse. "Courtois zou bij ons niet in de basis staan", stelt Simeone bij Cope. “Oblak is beter dan Courtois.”

Bij de Spaanse radiozender ging de trainer van Atlético Madrid ook nog even verder in op de strijd met de buren. “Nu zij Cristiano Ronaldo hebben verkocht, zijn we een stap dichter gekomen", meent Simeone.

"Met Antoine Griezmann hebben wij de beste speler van vorig seizoen in de rangen lopen. Hij werd wereldkampioen, won de Europa League, pakte de Europese Supercup en werd tweede in een competitie waarin Barcelona en Real Madrid spelen. Ik heb geen idee waarom hij niet tot Speler van het Jaar (nog in de running: Cristiano Ronaldo, Luka Modric en Mohamed Salah, nvdr) kan worden verkozen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie