'Icardi maakt geen gebruik van clausule en gaat nieuw contract tekenen'

'Icardi maakt geen gebruik van clausule en gaat nieuw contract tekenen'

11-09-2018 10:01
1

Mauro Icardi staat op het punt om een nieuw contract bij Internazionale te tekenen. De Nerazzurri is er veel aan gelegen om de Argentijnse goalgetter een nieuwe deal voor te schotelen, meldt La Gazzetta dello Sport.

Inter wil namelijk af van de transferclausule van 110 miljoen euro in de huidige verbintenis van Icardi. De 25-jarige spits werd deze zomer met diverse clubs in verband gebracht, waaronder Real Madrid. Hij lijkt de Italiaanse grootmacht dus gewoon trouw te blijven.

Icardi kan met twee jaar verlengen tot medio 2023. Beide partijen hebben al een akkoord bereikt over een salaris van vijf à zes miljoen euro per seizoen. Alleen de afspraken over de bonussen moeten nog op papier worden gezet, schrijft de Italiaanse sportkrant.  Op die manier zou Icardi zijn salaris nog flink kunnen opschroeven.

Icardi is sinds medio 2013 actief bij Inter, dat hem overnam van Sampdoria. Hij is inmiddels uitgegroeid tot aanvoerder. Deze zomer kreeg de Argentijn gezelschap van onder meer Radja Nainggolan.