UPDATE: ‘Club Brugge-sterkhouder mist mogelijk wedstrijd tegen Lokeren’

UPDATE: ‘Club Brugge-sterkhouder mist mogelijk wedstrijd tegen Lokeren’

12-09-2018 10:13
3

Club Brugge kampt met een aantal geblesseerde spelers, maar die lijken allemaal op de weg terug. Marvelous Nakamba, Kaveh Rezaei én Emmanuel Dennis lonken naar een terugkeer.

Het Laatste Nieuws meldt dat Nakamba de trainingen met de groep al gedeeltelijk heeft hervat. De middenvelder was afgelopen seizoen één van de sterkhouders van de kampioenenploeg, maar maakte dit seizoen nog geen minuten. Nakamba zou echter nog niet fit geraken voor de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund en de wedstrijd tegen KAA Gent van 23 september.

Het Nieuwsblad meldt dat Rezaei echter twijfelachtig blijft. Er is wel goed nieuws over Dennis. ‘Twijfels bij Club omtrent de paraatheid van Rezaei die omwille van een overbelasting niet naar de nationale ploeg trok. Dennis is hersteld van zijn spierblessure en hoopt vrijdag te spelen.’ Coach Ivan Leko zou binnenkort aldus weer over een fitte kern kunnen beschikken.

Update 12/09, 10:13: Volgens Het Laatste Nieuws gaat de revalidatie van Dennis moeizamer dan gedacht. De aanvaller traint naar verluidt nog niet mee met de groep en is twijfelachtig voor de wedstrijd tegen Lokeren. Als Dennis woensdag nog niet meetraint, zal hij niet in actie komen.