Beerschot Wilrijk komt met duidelijke boodschap over Vreven

Beerschot Wilrijk komt met duidelijke boodschap over Vreven

11-09-2018 08:16
1

Beerschot WIlrijk is niet goed aan het seizoen begonnen in de Proximus League. Er gaan dan ook al geruchten over een mogelijk ontslag van coach Stijn Vreven. Eerder hakte KV Mechelen ook al de knoop door om Dennis Van Wijk de laan uit te sturen.

Maar Beerschot Wilrijk wil niet het voorbeeld van Malinwa volgen. “Ik heb die reacties ook gelezen, maar dat betekent niet dat wij als bestuur plots gaan twijfelen aan onze technische staf. Wij hebben het volste vertrouwen in deze trainer en willen niet dezelfde weg inslaan als KV Mechelen. Wij denken op langere termijn", laat bestuurslid Francis Vrancken tegenover Gazet van Antwerpen weten.

"De resultaten vallen momenteel een beetje tegen. De geleverde prestaties waren soms goed, soms minder goed. Ik twijfel er echter niet aan dat de ploeg er vrijdag zal staan. Maar zelfs als het resultaat van de wedstrijd tegen KV Mechelen zou tegenvallen, dan nog zal er niet getwijfeld worden aan de positie van onze trainer”, is de duidelijke boodschap van Vrancken en Beerschot Wilrijk.