Eén Rode Duivel uit, de andere in bij Tottenham? 'De perfecte vervanger'

Eén Rode Duivel uit, de andere in bij Tottenham? 'De perfecte vervanger'

Gepubliceerd: maandag 10 september 2018 om 20:08ma 10-09-2018 om 20:08

Vrijdag speelden Youri Tielemans en Mousa Demébé nog zij aan zij bij de Rode Duivels. Volgens HITC zou die eerste wel eens de perfecte opvolger kunnen worden voor die tweede bij Tottenham Hotspur.

Het contract van Dembélé loopt aan het einde van dit seizoen af in Londen. Het is geen geheim dat de middenvelder daarna nog ergens anders wil gaan spelen. Uit China wordt er regelmatig met Dembélé geflirt. Maar als de ene Belg gaat, zou de andere geen slechte opvolger zijn, meent HITC. 'Tielemans zou de ideale opvolger zijn voor Dembélé', klinkt het.

Momenteel ligt Tielemans nog onder contract bij AS Monaco. Daar kan Tottenham hem best zo snel mogelijk weghalen. 'Eigenlijk is een transfer in januari al het beste. anders blijft de transferwaarde van Tielemans stijgen. In Londen zou hij een ster zijn.'

Het is maar de vraag of Tottenham zelf interesse toont in Tielemans. De Spurs lijken eerder voor de Nederlander Frenkie de Jong te gaan.

Poll

Wie is er beter?

(211 stemmen)

Plaats een reactie

maandag 10 september 2018 om 20:24
Eerst frenkie dan youri wat voor een zever is dat weer zouden beter eerst nakijken wat er van aan is voordat ze dadde publiceren
Vind ik leuk
Goaltje +1158
maandag 10 september 2018 om 22:03
Ik vraag me af : met > 1 miljard Chinezen, hoeveel competities/profspelers/topploegen hebben ze daar ? Budgetten ? Televisierechten ? Voetbalmagazines ? Voetbalprimeurs.be ?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws