Rode Duivels blijven imponeren: Prachtige overwinning én een mooie Free Bet!

Rode Duivels blijven imponeren: Prachtige overwinning én een mooie Free Bet!

11-09-2018 18:21

Na een schitterende 0-4 overwinning tegen Schotland wacht de eerste wedstrijd in de Nations League voor België. Ijsland is de tegenstander. Maar de IJslanders kunnen niet met al te veel vertrouwen toeleven naar deze partij.

Rode Duivels blijven maar imponeren: Speel €5 en krijg €10 bij Betway! KLIK HIER!

Voor België is het de eerste wedstrijd in de Nations League, voor IJsland de tweede. Die eerste wedstrijd ging de thuisploeg IJsland flink onderuit. Op bezoek bij Zwitserland werd het maar liefst 6(!)-0 voor de Zwitsers. Het is dus al meteen duidelijk wie het kneusje is in deze groep van de Nations League.

Bij de Rode Duivels is er amper vuiltje aan de lucht. De Belgen hebben een mooi WK achter de rug, kunnen rekenen op een Eden Hazard in topvorm en wonnen net nog met 0-4 van Schotland. De Rode Duivels verliezen dan ook amper tegenwoordig. In de laatste 28 wedstrijden gebeurde dat amper 1 keer. De IJslanders daarentegen wonnen amper 1 van de laatste 8 wedstrijden.

Unieke kans op Free Bet!
Heb jij ook heel veel vertrouwen in onze Rode Duivels? Dan kan je daar met Betway flink aan verdienen. Je krijgt namelijk een Free Bet van €10 als je minstens €5 inzet op deze wedstrijd. De enige voorwaarde is dat de odd minstens 1,50 is. En laat dat nu net de odd zijn voor winst van onze Rode Duivels! Win je? Dan krijg je bovenop je winst óók nog eens je Free Bet!

Ook onze collega's bij Daily Odds geloven enorm in de Rode Duivels. Zij hebben ons nog enkele mooie wedtips gegeven!

- België wint en beide teams scoren (3,40)
- België wint en er vallen meer dan 2,5 doelpunten (1,95)
- Lukaku scoort minstens 1 keer (1,90)