Update over duur van blessure Kevin De Bruyne

Update over duur van blessure Kevin De Bruyne

10-09-2018 09:26
3

Kevin De Bruyne liep een paar weken geleden een blessure op bij Manchester City die hem maanden aan de kant zal houden. Nu is er een update over de exacte duur van de blessure.

De Bruyne was aanwezig tijdens de wedstrijd tussen Zonhoven VV en Hoepertingen. Bij Zonhoven speelt goede vriend Staelens. "Er waren pakweg 200 toeschouwers en er zijn bijna evenveel foto's met hem gemaakt”, vertelt Zonhoven-voorzitter Patrick Nulens in Het Belang van Limburg. “Kenneth had vooraf laten vallen dat de kans bestond dat hij omwille van de interlandbreak naar onze wedstrijd kwam kijken."

"Maar we hebben daar op zijn vraag geen vruchtbaarheid aan gegeven. Kevin kent Zonhoven natuurlijk. Hij is hier op een boogscheut aan het bouwen en woonde vroeger in een gastgezin, vlak naast de Basvelden. In die tijd kwam hij, als we hem uitnodigden, naar onze voetbalkampen. Het siert hem dat hij nu opnieuw langskomt. Het is echt een vriendelijke kerel. Tijdens de eerste helft heb ik een praatje met hem gemaakt. Ook over zijn blessure, ja. Hij dacht nog twee maanden out te zijn”, aldus Nulens.