'Zidane stelt alvast shortlist op voor Manchester United: vier grote namen'

'Zidane stelt alvast shortlist op voor Manchester United: vier grote namen'

09-09-2018 18:15
2

José Mourinho is nog 'gewoon' manager van Manchester United, maar in Engeland word druk gespeculeerd over zijn opvolging. Zinedine Zidane is dé kandidaat om aan de slag te gaan op Old Trafford. De Fransman zou zelfs al een wensenlijstje hebben ingediend.

De Britse boulevardkrant The Mirror pakt zondag uit met het nieuws dat Zidane een shortlist met gewenste transfers heeft opgesteld, mocht hij het stokje overnemen van Mourinho. De namen van Toni Kroos (Real Madrid), Thiago Alcantara (Bayern München) en James Rodriguez (Bayern München/Real Madrid) zouden daar in elk geval op staan. Ook Edinson Cavani (Paris Saint-Germain) wordt genoemd.

Zidane heeft volgens The Mirror aan vrienden verteld dat hij een belletje verwacht uit Manchester als Mourinho blijft kwakkelen met zijn ploeg. De succesvolle Fransman is sinds juni werkloos. Na de derde Champions League-zege met Real Madrid vond hij het welletjes. Bij Real werkte Zidane al met Kroos en Rodriguez. Onder zijn leiding werd de Colombiaan, die geen basisplaats had, verhuurd aan Bayern München.