'Beschonken Bendtner breekt kaak van taxichauffeur in Kopenhagen'

'Beschonken Bendtner breekt kaak van taxichauffeur in Kopenhagen'

Gepubliceerd: zondag 9 september 2018 om 15:33zo 09-09-2018 om 15:33

Nicklas Bendtner zit in de problemen. De Deense spits van Rosenborg BK is zondagochted aangeklaagd voor geweld tegen een taxichauffeur in Kopenhagen.

Dat meldt BT zondag. Bendtner zou de chauffeur in de nacht van zaterdag op zondag in het gezicht hebben geslagen. Dat ging zo hard, dat het slachtoffer zijn kaak heeft gebroken. De taxichauffeur van het bedrijf Dantaxi moet nu onder het mes.

"Ik kan bevestigen dat één van onze chauffeurs ernstig is aangevallen", laat woordvoerder Rasmus Krochin desgevraagd weten. "De chauffeur ligt momenteel in het ziekenhuis om te worden geopereerd aan een gebroken kaak. Er is aangifte gedaan bij de politie."

Krochin stelt dat Bendtner de dader is. Het incident zou iets na 2.30 uur hebben plaatsgevonden. De Deense politie wil nog niet bevestigen dat het om de dertigjarige oud-spits van onder meer Arsenal, Juventus en VfL Wolfsburg gaat. Hij zou hebben gedronken.

Bendtner kwam vier jaar geleden ook al in het nieuws door een incident met een taxi. Hij liet toen zijn broek zakken, drukte zijn billen tegen het raam van de auto en noemde de chauffeur een 'kleine hoer'. Bendtner kreeg vervolgens een boete van de politie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws