Op termijn kan De Bruyne dé beste speler ter wereld worden

"Op termijn kan De Bruyne dé beste speler ter wereld worden"

09-09-2018 15:18
3

De Rode Duivels moeten het dinsdag zonder de geblesseerde Kevin De Bruyne doen. Een groot kwaliteitsverlies voor Roberto Martinez. De Bruyne mag zich één van de beste spelers ter wereld noemen. Dat vindt ook de Franse ex-speler Jérome Rothen.

Bij Eleven Sports was de ex-speler van Monaco en PSG bijzonder lovend voor onze landgenoot. "De Bruyne kan alles, maar is vooral goed in het bedenken van passes. Wanneer ik wedstrijden van City of België becommentarieer, zie ik het spel van bovenaf en dat is veel gemakkelijker. Dan stel je vaak vast dat spelers bepaalde zaken niet gezien hebben, want op het veld is er minder overzicht en gaat alles veel sneller."

"Maar De Bruyne heeft toch altijd alles gezien. Daar zeg ik 'bravo' voor, want dan moet je een fantastisch spelinzicht én een fantastische techniek hebben", voegt hij er nog aan toe. "Ik geniet van zijn passes, van zijn vista. Hij is momenteel al één van de beste spelers ter wereld, maar op termijn kan hij ook dé beste worden. Dat heeft hij zeker in zich."