Rode Duivel wil carrière weer op de rails krijgen: Veel geld voor opgeofferd

Rode Duivel wil carrière weer op de rails krijgen: "Veel geld voor opgeofferd"

09-09-2018 07:33
2

Kevin Mirallas besloot afgelopen zomer om Everton nogmaals te verlaten. De aanvaller hoopt het voetbalgeluk terug te vinden in Italië, waar hij aan de slag gaat voor Fiorentina. Daar had hij ook heel wat voor over.

"Ik denk dat ik hier de vreugde van voetballen in de Serie A zal herontdekken", zegt de spits in La Gazetta dello Sport. "Het doel is om Fiorentina opnieuw in Europa te krijgen, en dat lijkt me binnen ons bereik. Ik kan niet wachten om mijn debuut te maken, aangezien ik nu eindelijk verlost ben van de blessurezorgen die ik had toen ik hier arriveerde."

Voor Mirallas is de club ook geen onbekende. "Twee jaar geleden probeerde sportief directeur Corvino me al naar Firenze te halen, maar toen vroeg Everton een krankzinnige transfersom."

Hij had er heel wat voor over om de transfer deze keer toch in orde te brengen. "Opdat de onderhandelingen deze keer zeker niet zouden afspringen, ben ik akkoord gegaan met een lager loon. Ik heb veel geld opgeofferd om naar Fiorentina te komen, maar ik ben gelukkig", vertelt hij.