Lukaku de beste Duivelse spits ooit? Echt monsterlijk

Lukaku de beste Duivelse spits ooit? "Echt monsterlijk"

09-09-2018 07:01
50

De Rode Duivels wisten afgelopen vrijdag met mooie 0-4 cijfers te winnen van Schotland. Daarin kon Romelu Lukaku opnieuw scoren. De topschutter van de Rode Duivels zit aan 41 stuks, maar daar zullen er nog heel wat bijkomen.

Analist Philippe Albert is onder de indruk van de spits. "Zijn kracht en efficiëntie zijn echt monsterlijk. Hij heeft in zijn laatste 34 wedstrijden bij de nationale ploeg nu al 30 keer gescoord. Hij verbetert zijn statistieken zoals hij op doel afgaat: in een rechte lijn en alles verbrijzelend onderweg", klinkt het bij La Capitale.

Volgens hem zal hij dit seizoen de netten nog vaak laten trillen voor de Rode Duivels. "Vandaag zit hij aan 41 doelpunten. Aan dit ritme durf ik te wedden dat hij de kaap van 50 goals zal ronden binnen zes à zeven wedstrijden. Dat wil zeggen midden juni, als de Duivels de Final 4 van de Nations League halen. Op zijn 25ste heeft hij nog zoveel tijd voor zich dat hij het recordaantal doelpunten zo hoog zal leggen dat het nog lang moeilijk zal worden om erover te raken", klinkt het.